Otroci za otroke

Spoštovani starši!

Z veseljem Vam sporočamo, da se je tudi naš vrtec povezal z društvom Palčica pomagalčica ter se s tem vključil v trenutni projekt “Otroci za otroke”.

S to akcijo želimo, kot smo leta 2019 pomagali dečku Krisu v novo življenje, pomagati dečku Urbanu, ki ima hudo nevrorazvojno motnjo – sindrom CTNNB – pot v novo življenje z genskim zdravilom, ki se zanj že izdeluje v Avstaliji.

Za Krisa, fantka z redko gensko boleznijo je Slovenija v manj kot šestih dneh zbrala štiri milijone EUR. Takrat je celotna država stopila skupaj in smo Krisu

...

Organizacija dela med jesenskimi počitnicami

Obveščamo vas, da bosta v času jesenskih počitnic, sreda 2. 11., četrtek 3. 11. in petek 4. 11. 2022, enoti Stonoga in Mavrica zaprti.

Otroci iz enote Mavrica bodo bivali v enoti Čira čara (v vili). Otroci iz enote Stonoga bodo bivali v enoti Kostanjčkov vrtec.

Ostale enote bodo normalno odprte,  oddelki pa združeni glede na število prisotnih otrok.

V ponedeljek 7. 11. 2022 se vse enote odprejo po ustaljenem urniku.

Želimo vam lepe jesenske počitnice.

Ljubljana, 26. 10. 2022

Šola za starše PRESTAVLJENA

Spoštovani starši.

Sporočam vam, da je šola za starše, zaradi velikega interesa staršev prestavljena na drugo, večjo lokacijo in na nov termin.

Potekala bo 10. 11. 2022 od 15.30 do 16.45 ure, na Belokranjski ulici 6, v dvorani četrtne skupnosti Bežigrad.

Predavanje Andreje Lapanja, dipl. fiziot. RNO, bo v obliki aktivne delavnice, zato s seboj prinesite ležalko in se oblecite v udobna oblačila.

Nekateri starši ste izrazili željo, da bi se delavnice udeležila oba partnerja. V tem primeru lahko otroka prevzamete iz

...

Obvestilo - SLOREST

Obvestilo – SLOREST

Spoštovani starši.

Zaradi kadrovske stiske v kuhinji bo predvidoma do konca meseca v enotah Čira čara, Mavrica in Stonoga otrokom kosilo dostavljalo podjetje SLOREST.

Jedilnik se bo razlikoval od vrtčevskega in bo objavljen na naši spletni strani. Zajtrk, malico, sadje in napitke bo za otroke še naprej pripravljal vrtec. Cena vrtca kljub zunanjemu dobavitelju kosila ostaja enaka.

Za razumevanje se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Aleš Bole, ravnatelj