Četrtek 7. 2. 2019

Tudi današnji dan je bil sončen in nam je dal energijo za smučarijo in vse običajne dnevne akcije oblačenja, zapenjanja, iskanja, igre, smejanja. Poleg smučarskih dogodivščin najraje zaidemo v jedilnico, kjer nas ga. Karmen s svojo ekipo počaka z okusno hrano.
Danes smo zapustili progo z baby liftom. Vsi otroci so premagovali strmine “pravih” smučišč. Spretnejši so nam s sidri pobegnili malo višje. Druga skupina otrok je izboljševala svoje zavoje na progi ob tekočem traku, ki je otrokom olajšal pot na vrh.
Najlepši del zaključka današnjega dne je bila zmagovalna vožnja med stožci. Z navijanjem in spodbujanjem drug drugega, smo ustvarili pravo tekmovalno vzdušje. Vsi, prav vsi otroci, so se spustili po strmini.
Na koncu smo se zbrali v krogu in v športnem vzdušju podelili zaslužne medalje. BRAVO vsem otrokom in vsakemu posebej! ZMAGOVALCI STE!

Vse pohvale smučarskemu učitelju Janu in našim spremljevalcem, ki so se zelo trudili in spodbujali otroke in prenašali svoje znanje na njih. Jih “reševali”, ko so padali in se zapletali. Ves trud je poplačan z žarečimi lički otrok in navdušenjem, veseljem, ko jim je uspelo. Včasih te res presenetijo, kaj vse zmorejo in, kako hitro srkajo veščine in spretnosti, če jim zaupamo in dovolimo.

Danes zvečer bomo pospravili sobe, uredili kovčke in se pripravili za jutrišnjo zadnjo, dopoldansko smučarijo. Po kosilu se odpeljemo proti Ljubljani v že težko pričakovan objem staršev.

Zadnje javljanje iz Weinebenea naj zaključim s sončnimi pozdravi vaših otrok. Za nami je nepozaben teden.
Pozdravlja vas že malo utrujena ekipa, ki ji nikoli ne zmanjka energije, ker jo dobiva od vaših otrok.