Debeli rtič, 29. 5. 2024

Pozdravljeni,

noč je minila (pre) hitro in ne čisto brez posebnosti... Nekaterim je postelja bila premajhna/pretrda, zato so spanje nadaljevali kar pod njo :).

Po umivanju in oblačenju smo se odpravili na zajtrk. Danes je med ponujenimi namazi bil tudi čokoladni namaz. Verjetno lahko uganete, katerega smo pojedli največ.

 

Toliko.

Se tipkamo zvečer.

 

Vaši otroci in vzgojiteljice

Debeli rtič, 28. 5. 2024 zvečer

Pozdravljeni,
zbudili smo se v oblačno, a vseeno toplo jutro,... in ne, ni nas motilo. Dan smo iskoristili v celoti.
Dopoldan smo bili na plaži, iskali smo zaklade, barvali kamenčke, se igrali ob vodi, se špricali... Za popoldan smo sicer imeli druge plane, a kaj, ko nas je poklical ladjar in rekel,
da misli, da je boljše, da gremo na izlet danes, ker da je v četrtek napovedano slabo vreme. Tako je ob 14. uri šla prva skupina otrok na izlet z ladjico. Nekoliko kasneje pa še druga. Ladjar nas je prišel iskati na "naš" pomol na Debelem rtiču.
Po vožnji z ladjico so se nekatere skupine odpravile na sladoled, druge na plažo,... ob 18. uri pa smo odšli na večerjo.

...

Debeli rtič - torek, 28.5.2024

Dobro jutro,

zbudili smo se v nekoliko oblačno jutro, a kljub temu toplo.

Noč je minila hitro in brez posebnosti. Zajtrk je bil pripravljen in mi se nismo nič šparali.

Ko smo se najedli, smo se razkropili po zdravilišču... eni se igramo ob vodi, drugi rišemo s kredami, eni se sprehajamo...

Podrobno poročilo vam pošljemo, ko bo noč.

 

Lep pozdrav,

vaši otroci in vzgojiteljice

Debeli rtič - ponedeljek, 27. 5. 2024

Pozdravljeni,

 

Na Debeli rtič smo prispeli "pozno"... v resnici po planu, ampak z zamikom, ker smo potovanje prilagodili svojemu ritmu. Šorefja smo prosili, da nam ustavita na počivališču Risnik. Tam smo klepetali, šli lulat, imeli prigrizek...
Ob prihodu smo pred rampo morali malo počakati, ker je v zdravilišče istočasno prispelo toliko otrok, da se je naredil zastoj, kot na ljubljanski obvoznici.
Potovalke in kufre smo zložili pred dom, ki se imenuje Rakovica in odšli raziskovati okolico. Imeli smo veliko idej kaj vse bi lahko počeli, a nam je zmanjkalo časa. Kuharji so nam pripravili odlično kosilo in sicer govejo juhico, pire krompir, piščanca v

...

Srečno prispeli

Dragi starši,

spročamo, da smo srečno prispeli na Debeli rtič - ob dogovorjeni uri. Pot je minila hitro in brez posebnosti.

Na cilj smo prispeli "sestradani"... vzeli smo si točno 5 minut časa, da smo raziskali okolico (samo na kratko) in takoj odšli na kosilo.

Sedaj smo siti, dobre volje in se z veseljem podajamo novim dogodivščinam naproti.

Ponovno se javimo, ko bo zunaj noč :).

 

Vaši otroci in vzgojiteljice